Ajankohtaista

Maalis- ja huhtikuussa keskitymme lemmikin hampaiden ja suun hyvinvointiin. Hammaskampanjan ajan saat lemmikkisi hammaskiven poistokäynnin yhteydessä 50 % alennusta poliklinikkamaksusta (etusi 12,75 e). Lisäksi lemmikki saa mukaansa suun kunnosta kertovan hammaskartan, ilmaisen hammasharjan sekä maistiaispussin Hill’s t/d hammasruoasta. Voit varata ajan lemmikkisi hammaskiven poistoon numerosta 09-786 189.

 

Suussa piilee terveyden salaisuus. Valtaosalla yli 6-vuotiailla kissoilla ja koirilla on hammaskiveä. Hammaskivi on kivettynyttä bakteerimassaa hampaan pinnalla. Samaa bakteerimassaa on myös ienten ja hampaiden välissä. Tämä aiheuttaa suuhun tulehduksen, joka tuhoaa hampaan kiinnityskudosta ja vaurioittaa hammasta ympäröivää leukaluuta. Tämän kaltainen tila on kivulias. Lisäksi tulehtuneesta suusta lähtee bakteereita myös muualle elimistöön. Hammaskiven muodostusta ja suun tulehdusta voidaan tehokkaimmin estää säännöllisellä hampaiden hoidolla. Varaa meiltä aika lemmikillesi hammaskiven poistoon kampanjahintaan maalis- ja huhtikuun aikana.

 

Lue lisää tietoa lemmikkien hammasvaivoista ja hampaiden hoidosta:

Video

Ientulehdus ja parodontiitti

Kissan hammassyöpymät

Hammasmurtumat

 

Päivän pidentyessä ja valon määrän lisääntyessä tyttö- ja poikakissan kiimasyklit alkavat. Siksi kissojen sterilointi ja kastrointi kannattaakin tehdä hyvissä ajoin ennen kevättä.

Helmikuun ajan tarjoamme kissojen kastraatiot ja sterilaatiot kampanjahintaan. Annamme 50% alennusta poliklinikkamaksusta (etusi 12,75 €). Lisäksi leikkauksen yhteydessä teemme mikrosirutuksen alennettuun hintaan 20,00 € (etusi 33,00 €).

Kissojen leikkaamisesta on paljon hyötyjä. Tyttökissoilla leikkaamisen tuomia etuja ovat mouruamisen ja kiiman aikaisen poikkeavan käytöksen häviäminen, sekä tiineyden ja märkäkohdun ehkäisy. Poikakissoilla virtsan hajun voimakkuus vähenee ja reviirin merkkaaminen virtsalla häviää kastroinnin jälkeen.

Lue lisää:

Kissan sterilaatio ja kastraatio

Kissan tunnistusmerkintä

 

 

Jouluna klinikkamme on suljettu maanantaista keskiviikkoon 24-26.12.

Olemme jälleen avoinna torstaina 27.12. klo 8-20.

Maanantaina 31.12 suljemme klo 14.

Uudenvuodenpäivänä tiistaina 1.1.2019. olemme kiinni.

 

 

 

Marras- ja joulukuussa keskitymme lemmikin hampaiden ja suun hyvinvointiin. Hammaskampanjan ajan saat lemmikkisi hammaskiven poistokäynnin yhteydessä 50 % alennusta poliklinikkamaksusta (etusi 12,75 e). Lisäksi lemmikki saa mukaansa suun kunnosta kertovan hammaskartan, ilmaisen hammasharjan sekä maistiaispussin Hill’s t/d hammasruoasta. Voit varata ajan lemmikkisi hammaskiven poistoon numerosta 09-786 189.

 

Suussa piilee terveyden salaisuus. Valtaosalla yli 6-vuotiailla kissoilla ja koirilla on hammaskiveä. Hammaskivi on kivettynyttä bakteerimassaa hampaan pinnalla. Samaa bakteerimassaa on myös ienten ja hampaiden välissä. Tämä aiheuttaa suuhun tulehduksen, joka tuhoaa hampaan kiinnityskudosta ja vaurioittaa hammasta ympäröivää leukaluuta. Tämän kaltainen tila on kivulias. Lisäksi tulehtuneesta suusta lähtee bakteereita myös muualle elimistöön. Hammaskiven muodostusta ja suun tulehdusta voidaan tehokkaimmin estää säännöllisellä hampaiden hoidolla. Varaa meiltä aika lemmikillesi hammaskiven poistoon kampanjahintaan marras- ja joulukuun aikana.

 

 

Lue lisää tietoa lemmikkien hammasvaivoista ja hampaiden hoidosta:

Video

Ientulehdus ja parodontiitti

Kissan hammassyöpymät

Hammasmurtumat

Klinikkamme palaa 13.10.2018 alkaen normaaleihin lauantaiaukioloaikoihin. Palvelemme lauantaisin klo 9-14.

Lauantaisin on myös mahdollisuus rokottaa lemmikki edullisemmin (etu 12,75 e) klo 9-10 pidettävän rokotustunnin aikana. Rokotustunnille voitte varata ajan joko puhelimitse (p. 09-786189) tai nettiajanvarauksemme kautta kohdasta Rokotustunti. Rokotuskäyntiin sisältyy rokotuksen lisäksi lyhyt terveystarkastus. Käyntiin ei sisälly lemmikin muiden vaivojen hoito, reseptien uusiminen tai EU-passin tekeminen.

Eläinfysioterapeutti Sonja Kaita ottaa vastaan potilaita ajanvarauksella klinikkamme tiloissa lauantaisin. Aikoja voi varata Sonjalta numerosta 040-7427723 tai osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa

 

lahtitapiola suorakorvaus  

heelas fb nappi

 

 

yrittajat